Боља Србија је нова, најмлађа политичка странка у Србији, настала у њеном срцу, у Шумадији.

У складу са нашим називом, циљ нам је да допринесемо стварању боље Србије за све нас – како за млађе генерације, тако и за наше старије суграђане. Окупили смо људе различитих искустава, образовања, економских прилика и навика, са жељом да на једној здравој и модерној платформи покажемо и промовишемо професионални и домаћински однос. Такав однос у свим нашим активностима, а посебно тамо где сигурно можемо највише допринети – у пољопривреди, предузетништву, као и у екологији и заштити животне средине. У тим областима већ годинама показујемо да се кроз озбиљан и контуинуиран рад могу постићи високи резултати, који су цењени и ван граница наше Србије. Свако у ономе што најбоље зна, у своме домаћинству, приватном предузетништву или локалној самоуправи.

Иако најмлађи на политичкој сцени Србије, већ имамо велики број присталица и чланова који нам се свакодневно придружују и желе бити део једног тима, породице у оквиру Боље Србије. Формирали смо своје одборе у скоро 50 места у Србији и тако настављамо даље. Са нама Лесковац, Владичин Хан, Бабушница, Пријепоље, Прибој, Нова Варош, Љубовија, Крагујевац, Смедерево, Сјеница, Лозница, Краљево, Нови Сад, Мионица, Љиг, Мали Зворник, Кнић, Рача, Ваљево Аранђеловац, Ћуприја….

Пред нама је велики посао, високо постављени циљеви које можемо само заједно, професионално и домаћински, остваривати на путу ка бољој и успешнијој Србији.

Сваким даном наша породица је све већа, а кућа под кровом Странке БОЉА СРБИЈА своја врата широм је отворила за људе који враћају СРБИЈУ – СРБИЈИ.