Gradski odbor beograd, politicka stranka, bolja srbija, izborna skupstina, predsednik dusko marjanovic3

РУКОВОДСТВО ГРАДСКОГ ОДБОРА У БЕОГРАДУ

На Изборној скупштини Градског одбора Боље Србије у Београду, изабрано је руководство Одбора и председници појединих Савета.

 • председник Градског одбора Боље Србије у Београду је Душко Марјановић
  Диплмоирани инжењер електротехнике, са завршеним последипломским студијама на ФОН-у. До 2002. године је био активан у професионалној војној служби, коју је напустио као најмлађи потпуковник у својој генерацији. Од тада се бави приватним бизнисом у области маркетинга и консалтинга. Суоснивач је Менсе Југославије и председник Ротари клуба Београд Стари град.
 • потпредседник Градског одбора Боље Србије у Београду је Бранислав Војиновић
  Завршио је мастер студије у Београду, где и завршава докторске студије из области менаџмента. Бави се приватним бизнисом у пословима физичко-техничког обезбеђења и безбедносног консалтинга. Члан је Управног одбора џудо клуба и спортског друштва Црвена Звезда.
 • председник Савета за младе је Петар Травица
  Завршио Високу школу електротехнике и рачунарства. Тренутно на мастеру из мултимедијалног инжињерства. Запослен на пословима у области информатичких технологија.
 • председник Савета за жене је Дијана Томић
  Завршила факултет за пословне студије. Бави се пословима унапређивања продаје, развијања брендова кроз обуке и рад са људима.
 • председник Савета за социјални програм је Самир Ал Схалаби
  Завршио Факултет за туризам у Дамаску у Сирији. Бави се пословима хуманитарне и социјалне заштите у Швајцарској и Србији. Председник је хуманитарне организације Без Граница. 
 • председник Савета за пензионере је Снежана Шантић
  Завршила правни факултет и политичке науке, а докторирала из области економије. Пензионер и предавач на Евроспком универзитету за економију у Београду, Москви и Братислави. Председник Удружења пензионера Општине Стари град. 
 • председник Савета за односе са симдикатима и удружењиама је Јасмина Марковић
  Дипломирани је економиста, а запослена на Војномедицинској академији као Аналитичар за квалитет и систем менаџмента. 
 • председник Савеза са сарадњу са невладиним организацијама је Жељко Гајић
  Екпсерт је за приватну безбедност и пословни менаџмент. Директор је за европске операције у Међународном антихуманом трафикинг пројекту.

Остали органи и савети Градског одбора биће конституисани на следећој Скупштини одбора.